Reactie plaatsen

Reacties

Iblysi
een jaar geleden

Erg gezellig altijd tijdens de streams! Het maakt het uitpakken van de packs ook zoveel leuker dan alleen zelf op je kamer het te doen. Producten in de shop veranderen constant waardoor het altijd een feestje is om te gaan shoppen. En de leuke spelletjes die gedaan worden op de stream zoals Energy Battles maakt het allemaal nog eens leuker. Echt een topper die Nona!!!

Wouter
een jaar geleden

Altijd leuk om naar de streams te kijken! Tot snel :)

Mitchell_dg1
2 jaar geleden

Top streamer! Zeer gezellig in de streams en haar voorraad verandert ook steeds waardoor er niet steeds dezelfde producten komen in de shop. Altijd top service met opsturen ect. Zeker een aanrader om packs te kopen op stream!

CRIXU
2 jaar geleden

Zeer gezellige streamer, met een groot assortiment aan Pokemon producten die je dan live op de stream kan laten uitpakken! , heb hier toen 1 keer besteld en in vervolg altijd gebleven. Je kan zelf aangeven wanneer je het verstuurd wil hebben of dat je beslist om het te laten liggen om eerst meer op te zamelen en dan pas versturen, met andere woorden uitstekende service en top enterainment.

kimishots
2 jaar geleden

Nona is een gezellige, betrouwbare streamer die er altijd een feestje van weet te maken.
Haar producten zijn altijd scherp geprijsd en worden netjes ingepakt en verstuurd.
Kortom: een aanrader!

GeekyDesigner
2 jaar geleden

De gezelligste Pokémon stream. De producten worden netjes verpakt en verzonden. In 1 woord: TOOOPPPP.

Keep it up! Gotta catch em all 😎

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kleinindopanda
2 jaar geleden

Lisa is de aller liefste aller gekkste aller maffste aller mooiste vrouw die van pokemon houdt en haar stream is de leukste die er is als je een rot dag hebt kom naar Nona_Ninja haar stream want zij laat je altijd lachen ILoveeeYouuuuuuuu Girlll Dont Stop The Music bedoel met jezelf zijn😋😍🥰❤️❤️

CHUBBERRR
2 jaar geleden

NONAJUUU wat kan die meid streame he! Leuke sfeer en je doet altijd erg je best met iedereen mee te denken. Vrijdag avond is dan ook wederom elke keer weer genieten. Tot aankomende vrijdag weer!💪🏽😍

Quinniebwoy
2 jaar geleden

Je hebt een hele leuke stream en vindt het super lief dat ik soms als eerste mag zodat ik nog even kan kijken voor ik naar bed toe moet.

THANKS X QUINNIE

Koentje
3 jaar geleden

Lisa is superlief, gezellig en zo gek als een deur!!! zeker volgen <3

Jacolien
3 jaar geleden

Je streams zijn top en gezellig. En dit is het kersje op de taart

Dylan
3 jaar geleden

Je bent super goed bezig toppertje! Keep up the good work!🙌🏼

JEFFREY
3 jaar geleden

TOPPER, ga zo door ❤️!

Rating: 4.3333333333333 sterren
12 stemmen